Wat is Consciousness Energy of the Universe ?

Consciousness Energy of the UniverseWat is Consciousness Energy ?

De Consciousness Energy is gebaseerd op de Earth Grid energie. Je kan je de Earth Grid voorstellen als een fijnmazig raster van energiebanen dat over de aarde heen ligt en ook verder doorloopt het Universum in. Bij Consciousness Energy Healings en Activaties wordt gebruik gemaakt van de energie van dit raster. Er zijn meerdere healings vormen gebaseerd op de energie van de Earth Grid zoals bijvoorbeeld Earth Crystal Grid, Energy Grid, Crystal Light Matrix en ook de bekende Reconnection/ Reconnective Healing van Eric Pearl. Elke healingsvorm geeft z'n eigen invulling aan de werkwijze met deze energie, maar in essentie is de energie en de werking daarvan hetzelfde.

Consciousness Energy of the Universe is een krachtige energie die overal en altijd aanwezig is voor iedereen die er gebruik van wenst te maken,  je kan het eenvoudig weg "uit de lucht (het raster) plukken"!  Het is een energie die je kan gebruiken bij de behandeling van klachten op alle niveau's (fysiek, emotioneel, spiritueel...). Een bijzondere eigenschap van deze energie is het bewustmakende en bewustzijns verhogende effect. Hierdoor ontstaat vaak een helder inzicht in dingen die spelen in je leven (of vorige levens) en in dingen die je beperken of tegenhouden.

Waarom heet het Consciousness Energy of the Universe ?

Je zult deze energie ervaren als Bewustmakend (Consciousness = Bewustzijn) en van andere plaatsen en dimensies (vandaar Universe). Tijdens een healing of activatie kan je echt het gevoel hebben dat je je in een andere tijd, dimensie, plaats of ruimte bevind. Als je deze energie vergelijkt met b.v. Reiki of Shamballa zou je de Reiki of Shamballa energie als meer 'aards en fysiek' beschrijven (je voelt het meer fysiek in je lichaam als b.v. warmte of tinteling). De Consciousness Energy voelt geheel anders aan, het is subtiel en zacht, het doordringt je "hele wezen" en voelt aan als "niet van deze Aarde" als iets heel bijzonders, alsof je wordt "opgetild" naar een ander niveau of eigenlijk een andere dimensie.

Behandelingen: Healings, Calibraties en Activaties

De Consciousness Energy kan gebruikt worden voor healings, calibraties en activaties.

  • Bij de Consciousness Energy Healing wordt met de energie gewerkt in je energieveld (Aura).
  • Bij de Consciousness Energy Calibratie worden acupunctuur punten op het lichaam energetisch geactiveerd.
  • Bij de Consciousness Energy Activatie worden meridianen en acupunctuur punten op en rond het lichaam energetisch geactiveerd.

Workshops

In de workshops leer je hoe je zelf de Consciousness Energy Healing, Calibratie en Activatie kan geven. Je kan dan zelf anderen helpen met deze mooie energie en als je het leuk vind kan je het ook weer aan anderen leren. De workshops bestaan uit twee modules:

In module 1 leer je hoe je de Consciousness Energy Healing kunt geven, hier vind je meer over deze workshop.

In module 2 leer je hoe je de Consciousness Energy Calibratie en Activatie kunt geven, hier vind je meer over deze workshop.

Je kunt ook gebruik maken van het Consciousness Energy cursuspakket (dit geeft tot 25% korting). In dit cursus pakket zit de Healing workshop, de Activatie workshop, 2 Healings, 1 Activatie en deelname aan 10 oefenavonden/middagen.

     
 

Consciousness Energy Healing workshop (module 1)

Consciousness Energy Healing workshopIn de Consciousness Energy workshops leer je werken met de krachtige Consciousness Energy, de nadruk ligt in deze workshops op healing, vooral veel praktijk, wat is het en hoe doe je het!

Voor wie is deze workshop bedoeld ?

Deze workshop is geschikt voor iedereen, zowel "beginners als gevorden (healers / lichtwerkers)". Consciousness Energy Healing is eenvoudig te leren en daarom zeer geschikt voor diegenen die voor de eerste keer kennis willen maken met healing of energiewerk. Maar ook diegenen die al eens hebben gewerkt met Reiki of Shamballa energie zullen blij verrast worden door de deuren die worden geopend door deze krachtige kosmische energie. Er is geen vooropleiding of "speciale gevoeligheid" nodig om deze workshop te kunnen volgen.

Cursusinformatie

In deze eerste module leer je in één dag op eenvoudige wijze deze mooie en krachtige energie te gebruiken om healings te geven aan anderen en jezelf.

We gaan uitgebreid in op wat healing is, de voorbereiding van een healing, hoe je de ruimte voorbereid, hoe je jezelf energetisch voorbereid d.m.v. het verbinden met de Bron en Moeder Aarde, hoe je je verbind met de persoon die je wilt healen, hoe je in het energieveld (aura) van iemand kan werken, hoe je de activeringspunten in het energieveld kan herkennen en hoe je daar mee kan werken, verschillende "handposities", "op afstand" healen, hoe mensen kunnen reageren op de healing en hoe je daarmee omgaat.

Door het werken met de Consciousness Energy zal je merken dat de energie ook 'oude dingen' in jezelf opruimt en dat je spiritueel bewustzijn zal groeien. En als je je na een tijdje helemaal thuis voelt in deze vorm van healing kan je het ook aan anderen leren of zelf een workshop geven!

Bij de cursus zijn inbegrepen:

  • het Consciousness Energy Healing werkboek
  • lunch
  • koffie, thee

Cursusprijs voor Consciousness Energy Healing workshop bedraagt: € 125,= p.p.

Je kunt ook gebruik maken van het Consciousness Energy cursuspakket (dit geeft tot 25% korting). In dit cursus pakket zit de Healing workshop, de Activatie workshop, 2 Healings, 1 Activatie en deelname aan 10 oefenavonden/middagen.

Cursus data

De Consciousness Energy of the Universe Healing workshop wordt gegeven in Diever (gem. Westerveld, Drenthe). Een overzicht van alle cursusdata kan je in het agenda overzicht vinden.

Aanmelden

Je kan je bij Jan aanmelden voor deze cursus, kijk hier voor de contactgegevens.

Als de cursus data niet in jouw agenda passen kan je je eventueel opgeven voor de 'wachtlijst'. Als er genoeg belangstellenden zijn op de wachtlijst voor de cursus dan prikken we gezamenlijk een datum waarop we de workshop geven.

Ervaringen van cursisten

Allereerst dank dat ik in je spirituele ruimte deze workshop mocht volgen. Ik ben onder de indruk geraakt van de mogelijkheden van Consciousness  Energy Healing. Dat je me geleerd hebt energiebanen te voelen, en in de toekomst misschien ook wel zien, was indrukwekkend. Toen ik 's avonds op bed lag heb ik wel een kwartier lang met energie gespeeld tussen mijn handen. Alsof ik een sponsbal in kon drukken in allerlei vormen. Ook het gevoel dat een energiebaan in je hand blijft plakken is in mijn optiek onverklaarbaar. Niet voor niets werd ik in de laatste sessie emotioneel. Ik vertelde vanmorgen mijn chiropractor, die ook aan dry needling doet, dat ik bij je op cursus was geweest. Hij kende dit en hij voegde daar ook meteen aan toe: Er is veel meer tussen hemel en aarde wat we niet begrijpen. Ik ga hier zeker mee aan de slag. Het lijkt me geweldig om andere mensen te helpen en te laten voelen wat je hier allemaal mee kunt doen en bereiken. Henk K.

Ik heb een hele leuke dag gehad zaterdag. Leerzaam, leuk en gezellig. Een leuke groep ook. Voor iedereen die iets wil doen of wil weten wat healen nou precies is, een aanrader. Door de oefeningen krijg je meteen bevestiging dat het echt werkt. A.

     
 

Consciousness Energy Activatie workshop (module 2)

Consciousness Energy Activatie workshopIn de Consciousness Energy workshops  leer je werken met de krachtige Consciousness Energy, de nadruk ligt in deze workshops op healing, vooral veel praktijk, wat is het en hoe doe je het!

Voor wie is deze workshop bedoeld ?

Deze tweede module is  het vervolg op de Consciouness Energy Healing (module 1) workshop. Voorafgaande aan deze module moet je module 1 al gedaan hebben en zelf ook de Consciouness Energy Activatie al hebben gehad. Als je deze workshop hebt gevolgd kan je direct als healer / lichtwerker aan de slag gaan!

Cursusinformatie

In de eerste module heb je geleerd de Consciousness Energy te gebruiken om healings te geven aan anderen en jezelf. In deze tweede module gaan we een stap verder. In deze workshop van anderhalve dag leer je hoe je het energiesysteem kan activeren met de Consciousness Energy. Dit doen we onder andere door stapsgewijs de acupunctuur punten (energiepunten) en meridiaan lijnen (energielijnen) en chakra's energetisch te activeren. Je leert waar deze punten en lijnen op en rond het lichaam liggen en hoe je ze kan activeren zonder het lichaam aan te raken (je werkt dus alleen in het energieveld / aura). In feite verbind je de acupunctuur punten, meridianen en chakra's weer met het Universum. De "oorspronkelijke kosmische blauwdruk" wordt hierdoor herbekrachtigd en hersteld. Het geeft een zeer krachtige vorm van healing maar het geeft ook een enorme impuls aan het bewustzijn en (spirituele) ontwikkeling.

En als je je na een tijdje helemaal thuis voelt in het geven van activaties dan kan je het ook aan anderen leren of zelf een workshop geven!

Bij de cursus zijn inbegrepen:

  • het Consciousness Energy Activatie werkboek
  • lunch
  • koffie, thee

De Consciousness Energy Activatie workshop prijs bedraagt: € 175,= p.p.

Je kunt ook gebruik maken van het Consciousness Energy cursuspakket (dit geeft tot 25% korting). In dit cursus pakket zit de Healing workshop, de Activatie workshop, 2 Healings, 1 Activatie en deelname aan 10 oefenavonden/middagen.

Cursus data

De Consciousness Energy Activatie workshop duurt 1,5 dag (één avond en één dag)

De Consciousness Energy Activatie workshop wordt gegeven in Diever (gem. Westerveld, Drenthe). Een overzicht van alle cursusdata kan je in het agenda overzicht vinden.

Aanmelden

Je kan je bij Jan aanmelden voor deze cursus, kijk hier voor de contactgegevens.

Als de cursus data niet in jouw agenda passen kan je je eventueel opgeven voor de 'wachtlijst'. Als er genoeg belangstellenden zijn op de wachtlijst voor de cursus dan prikken we gezamenlijk een datum waarop we de workshop geven.     
 

Consciousness Energy Healing

Voor wie is Consciousness Energy Healing ?

Consciousness Energy Healing is geschikt voor iedereen, jong en oud. Het is een energie die je kan gebruiken bij de behandeling van klachten op alle niveau's (fysiek, emotioneel, spiritueel...). Ook i.g.v. ernstige ziekten en pijn kan deze energie een aanzienlijke verlichting, verbetering of zelfs genezing geven. Een bijzondere eigenschap van deze energie is het bewustmakende en bewustzijns verhogende effect. Hierdoor ontstaat vaak een helder inzicht of bewustwording van dingen die spelen in je leven (of zelfs vorige levens) en in de dingen die je nu beperken of tegenhouden. Dit inzicht op zich kan al een helende werking geven doordat je dingen "kunt loslaten",  maar het kan je ook inzicht geven in waardoor klachten zijn ontstaan (hierdoor kan je dus de oorzaak van het probleem aanpakken).

Hoe en wat voor healing er precies plaatsvindt verschilt per individu, lees hiervoor ook de algemene uitleg over healing.

De healing sessie

Consciousness Energy HealingEen Consciousness Energy Healing sessie duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens een healing sessie lig je ontspannen en comfortabel met je ogen dicht op de behandeltafel. Aan het begin van de sessie leg ik even mijn handen op je schouders om de energie te initiëren en mij  'te verbinden' met jouw wezen. Tijdens de healing sessie werk ik in voornamelijk in het energieveld (aura) rond je lichaam en zal soms met m'n handen heel licht je lichaam aanraken (voeten, hoofd, zonnevlecht). Sommige mensen vinden het fijn om aangeraakt te worden tijdens de healing terwijl anderen dat juist helemaal niet willen. Je mag zelf aangeven wat je fijn vind, het gaat erom dat jij je er comfortabel bij voelt! Op die manier kan je de healing optimaal ontvangen en ervaren.

Tijdens de sessie kan je de Consciousness energie door je hele lichaam en "wezen" voelen gaan. Deze energie gaat veel verder dan het fysieke lichaam alleen, het raakt als het ware ook het diepste van je ziel. De energie gaat zover als jij dat toelaat en zal nooit jouw grenzen overschrijden. Hoe meer je "het kan laten gebeuren" des te beter, mooier en bijzonder de healing zal kunnen verlopen. Veel mensen ervaren de Consciousness Energy Healing als een diepe ontspannen "trance toestand" waarbij het diepste van je ziel wordt "aangeraakt" door de energie. In die diepe rust toestand van je ziel kan bewustwording en healing ontstaan op fysiek, emotioneel, spiritueel of ander vlak.

Je kunt een healing het beste toelaten in een "open staat van verwachting" zonder specifieke ideeen of verwachtingen van het resultaat. Hoe je het precies zult ervaren is van tevoren niet te zeggen, de ervaringen zijn bij iedereen verschillend.

Na de healing

Een healing zorgt voor herstel van 'de balans' in jezelf. Afhankelijk van de mate waarin deze balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen.  De Consciousness energie kan nog dagen of zelfs weken doorwerken. Je zult zelf aanvoelen hoeveel sessies je nodigt hebt, na afloop van de healing zullen we ook bespreken wat in jou geval het beste is.

Gesprekje voor en achteraf

Voorafgaande aan de healing hebben we een kort gesprekje waarin we je wat vertellen over Consciousness Energy Healing. Tijdens dit gesprek kan je ook vragen stellen of aangeven of je b.v. voor de healing van specifieke problemen bent gekomen. Na afloop van de healing sessie hebben we nog een gesprekje waarin je je ervaringen kunt delen of vragen kunt stellen n.a.v. de healing als je dat wilt.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een Consciousness Energy Healing of wil je meer informatie ? Kijk dan even bij de contactgegevens om een afspraak met Jan te maken in Diever (gem. Westerveld, Drenthe).

Jan Bijlsma is Consciousness Energy of the Universe Healer & Teacher. Hij geeft  Consciousness Energy Healings, Activaties en Consciousness Energy Workshops waarin je zelf leert te werken met de Consciousness Energy.


     
 

Consciousness Energy Activatie

Voor wie is de Consciousness Energy Activatie bedoeld ?

De Consciousness Energy Activatie is geschikt voor iedereen, jong en oud. Een activatie heeft als doel jouw heelwording en het herbekrachtigen van je "energetische kosmische DNA blauwdruk". Tijdens een activatie wordt je energiesysteem volledig energetisch geactiveerd. De activatie kan een zeer intensieve, indrukwekkende en levensveranderende gebeurtenis zijn...helend, genezend, onthullend, confronterend, intens, veranderend, persoonlijke en spirituele bewustwording, groei stimulerend... in alle aspecten van "jouw wezen en zijn".

De Consciousness Energy Activatie sessie

Consciousness Energy ActivatieDe Consciousness Energy Activatie bestaat uit twee sessies die op twee opeenvolgende dagen worden gegeven. Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens een healing sessie lig je ontspannen en comfortabel met je ogen dicht op de behandeltafel. Aan het begin van de sessie leg ik even mijn handen op je schouders om de energie te initiëren en mij  'te verbinden' met jouw wezen. Tijdens de activatie sessie werk ik alleen in het energieveld rond je lichaam en zal je lichaam verder niet aanraken. Tijdens elke activatie sessie worden acupunctuurpunten (energiepunten), meridianen (energielijnen) en chakra's op en rond het lichaam energetisch geactiveerd. Door het activeren van deze punten en lijnen wordt jouw oorspronkelijke "kosmische energetische blauwdruk" herbekrachtigd en hersteld.

Tijdens de sessie kan je de lijnen en punten voelen die geactiveerd worden en kan de Consciousness energie door je hele lichaam en "wezen" voelen gaan. Deze energie gaat veel verder dan het fysieke lichaam alleen, het raakt als het ware ook het diepste van je ziel. De energie gaat zover als jij dat toelaat en zal nooit jouw grenzen overschrijden. Hoe meer je "het kan laten gebeuren" des te beter, mooier en bijzonder de activatie zal kunnen verlopen. Net als bij de healing ervaren veel mensen de activatie ook als  als een diepe ontspannen "trance toestand" waarbij het diepste van je ziel wordt "aangeraakt" door de energie. In die diepe rust toestand van je ziel kan bewustwording en healing ontstaan op fysiek, emotioneel, spiritueel of ander vlak.

Het grote verschil met de healing is dat de activatie vrijwel altijd een zeer intense gebeurtenis die het begin is van een periode van veranderingen in jouw "hele wezen en zijn". Je kunt het vergelijken met een trein die op gang is gekomen tijdens de activatie maar die nog vele weken en maanden door blijft rijden, de veranderingen blijven doorgaan. De ervaringen kunnen helend, genezend, onthullend, confronterend, intens en veranderend zijn en zullen ook je persoonlijke groei en (spirituele)  bewustzijn stimuleren.

Je kunt een activatie het beste toelaten in een "open staat van verwachting" zonder specifieke ideeen of verwachtingen van het resultaat. Hoe je het precies zult ervaren is van tevoren niet te zeggen, de ervaringen zijn bij iedereen verschillend.

Na de activatie

De activatie is meestal "het begin van de reis". Je kunt het vergelijken met een trein die op gang is gekomen tijdens de activatie maar die nog vele weken en maanden door blijft rijden, de veranderingen blijven nog lang doorgaan.

Gesprekje voor en achteraf

Voorafgaande aan de activatie hebben we een kort gesprekje waarin we je wat vertellen over Consciousness Energy Activatie. Tijdens dit gesprek kan je ook vragen stellen of aangeven of je b.v. voor de heling van specifieke problemen bent gekomen. Na afloop van de healing sessie hebben we nog een gesprekje waarin je je ervaringen kunt delen of vragen kunt stellen n.a.v. de activatie als je dat wilt.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een Consciousness Energy Activatie of wil je meer informatie ? Kijk dan even bij de contactgegevens om een afspraak met Jan te maken in Diever (gem. Westerveld, Drenthe).

Jan Bijlsma is Consciousness Energy of the Universe Healer & Teacher. Hij geeft Consciousness Energy Healings, Activaties en Consciousness Energy Workshops waarin je zelf leert te werken met de Consciousness Energy.

     
 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III