Consciousness Energy Activatie

Voor wie is de Consciousness Energy Activatie bedoeld ?

De Consciousness Energy Activatie is geschikt voor iedereen, jong en oud. Een activatie heeft als doel jouw heelwording en het herbekrachtigen van je "energetische kosmische DNA blauwdruk". Tijdens een activatie wordt je energiesysteem volledig energetisch geactiveerd. De activatie kan een zeer intensieve, indrukwekkende en levensveranderende gebeurtenis zijn...helend, genezend, onthullend, confronterend, intens, veranderend, persoonlijke en spirituele bewustwording, groei stimulerend... in alle aspecten van "jouw wezen en zijn".

De Consciousness Energy Activatie sessie

Consciousness Energy ActivatieDe Consciousness Energy Activatie bestaat uit twee sessies die op twee opeenvolgende dagen worden gegeven. Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens een healing sessie lig je ontspannen en comfortabel met je ogen dicht op de behandeltafel. Aan het begin van de sessie leg ik even mijn handen op je schouders om de energie te initiëren en mij  'te verbinden' met jouw wezen. Tijdens de activatie sessie werk ik alleen in het energieveld rond je lichaam en zal je lichaam verder niet aanraken. Tijdens elke activatie sessie worden acupunctuurpunten (energiepunten), meridianen (energielijnen) en chakra's op en rond het lichaam energetisch geactiveerd. Door het activeren van deze punten en lijnen wordt jouw oorspronkelijke "kosmische energetische blauwdruk" herbekrachtigd en hersteld.

Tijdens de sessie kan je de lijnen en punten voelen die geactiveerd worden en kan de Consciousness energie door je hele lichaam en "wezen" voelen gaan. Deze energie gaat veel verder dan het fysieke lichaam alleen, het raakt als het ware ook het diepste van je ziel. De energie gaat zover als jij dat toelaat en zal nooit jouw grenzen overschrijden. Hoe meer je "het kan laten gebeuren" des te beter, mooier en bijzonder de activatie zal kunnen verlopen. Net als bij de healing ervaren veel mensen de activatie ook als  als een diepe ontspannen "trance toestand" waarbij het diepste van je ziel wordt "aangeraakt" door de energie. In die diepe rust toestand van je ziel kan bewustwording en healing ontstaan op fysiek, emotioneel, spiritueel of ander vlak.

Het grote verschil met de healing is dat de activatie vrijwel altijd een zeer intense gebeurtenis die het begin is van een periode van veranderingen in jouw "hele wezen en zijn". Je kunt het vergelijken met een trein die op gang is gekomen tijdens de activatie maar die nog vele weken en maanden door blijft rijden, de veranderingen blijven doorgaan. De ervaringen kunnen helend, genezend, onthullend, confronterend, intens en veranderend zijn en zullen ook je persoonlijke groei en (spirituele)  bewustzijn stimuleren.

Je kunt een activatie het beste toelaten in een "open staat van verwachting" zonder specifieke ideeen of verwachtingen van het resultaat. Hoe je het precies zult ervaren is van tevoren niet te zeggen, de ervaringen zijn bij iedereen verschillend.

Na de activatie

De activatie is meestal "het begin van de reis". Je kunt het vergelijken met een trein die op gang is gekomen tijdens de activatie maar die nog vele weken en maanden door blijft rijden, de veranderingen blijven nog lang doorgaan.

Gesprekje voor en achteraf

Voorafgaande aan de activatie hebben we een kort gesprekje waarin we je wat vertellen over Consciousness Energy Activatie. Tijdens dit gesprek kan je ook vragen stellen of aangeven of je b.v. voor de heling van specifieke problemen bent gekomen. Na afloop van de healing sessie hebben we nog een gesprekje waarin je je ervaringen kunt delen of vragen kunt stellen n.a.v. de activatie als je dat wilt.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een Consciousness Energy Activatie of wil je meer informatie ? Kijk dan even bij de contactgegevens om een afspraak met Jan te maken in Diever (gem. Westerveld, Drenthe).

Jan Bijlsma is Consciousness Energy of the Universe Healer & Teacher. Hij geeft Consciousness Energy Healings, Activaties en Consciousness Energy Workshops waarin je zelf leert te werken met de Consciousness Energy.

     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III