Consciousness Energy Activatie workshop (module 2)

Consciousness Energy Activatie workshopIn de Consciousness Energy workshops  leer je werken met de krachtige Consciousness Energy, de nadruk ligt in deze workshops op healing, vooral veel praktijk, wat is het en hoe doe je het!

Voor wie is deze workshop bedoeld ?

Deze tweede module is  het vervolg op de Consciouness Energy Healing (module 1) workshop. Voorafgaande aan deze module moet je module 1 al gedaan hebben en zelf ook de Consciouness Energy Activatie al hebben gehad. Als je deze workshop hebt gevolgd kan je direct als healer / lichtwerker aan de slag gaan!

Cursusinformatie

In de eerste module heb je geleerd de Consciousness Energy te gebruiken om healings te geven aan anderen en jezelf. In deze tweede module gaan we een stap verder. In deze workshop van anderhalve dag leer je hoe je het energiesysteem kan activeren met de Consciousness Energy. Dit doen we onder andere door stapsgewijs de acupunctuur punten (energiepunten) en meridiaan lijnen (energielijnen) en chakra's energetisch te activeren. Je leert waar deze punten en lijnen op en rond het lichaam liggen en hoe je ze kan activeren zonder het lichaam aan te raken (je werkt dus alleen in het energieveld / aura). In feite verbind je de acupunctuur punten, meridianen en chakra's weer met het Universum. De "oorspronkelijke kosmische blauwdruk" wordt hierdoor herbekrachtigd en hersteld. Het geeft een zeer krachtige vorm van healing maar het geeft ook een enorme impuls aan het bewustzijn en (spirituele) ontwikkeling.

En als je je na een tijdje helemaal thuis voelt in het geven van activaties dan kan je het ook aan anderen leren of zelf een workshop geven!

Bij de cursus zijn inbegrepen:

  • het Consciousness Energy Activatie werkboek
  • lunch
  • koffie, thee

De Consciousness Energy Activatie workshop prijs bedraagt: € 175,= p.p.

Je kunt ook gebruik maken van het Consciousness Energy cursuspakket (dit geeft tot 25% korting). In dit cursus pakket zit de Healing workshop, de Activatie workshop, 2 Healings, 1 Activatie en deelname aan 10 oefenavonden/middagen.

Cursus data

De Consciousness Energy Activatie workshop duurt 1,5 dag (één avond en één dag)

De Consciousness Energy Activatie workshop wordt gegeven in Diever (gem. Westerveld, Drenthe). Een overzicht van alle cursusdata kan je in het agenda overzicht vinden.

Aanmelden

Je kan je bij Jan aanmelden voor deze cursus, kijk hier voor de contactgegevens.

Als de cursus data niet in jouw agenda passen kan je je eventueel opgeven voor de 'wachtlijst'. Als er genoeg belangstellenden zijn op de wachtlijst voor de cursus dan prikken we gezamenlijk een datum waarop we de workshop geven.     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III