Consciousness Energy Healing

Voor wie is Consciousness Energy Healing ?

Consciousness Energy Healing is geschikt voor iedereen, jong en oud. Het is een energie die je kan gebruiken bij de behandeling van klachten op alle niveau's (fysiek, emotioneel, spiritueel...). Ook i.g.v. ernstige ziekten en pijn kan deze energie een aanzienlijke verlichting, verbetering of zelfs genezing geven. Een bijzondere eigenschap van deze energie is het bewustmakende en bewustzijns verhogende effect. Hierdoor ontstaat vaak een helder inzicht of bewustwording van dingen die spelen in je leven (of zelfs vorige levens) en in de dingen die je nu beperken of tegenhouden. Dit inzicht op zich kan al een helende werking geven doordat je dingen "kunt loslaten",  maar het kan je ook inzicht geven in waardoor klachten zijn ontstaan (hierdoor kan je dus de oorzaak van het probleem aanpakken).

Hoe en wat voor healing er precies plaatsvindt verschilt per individu, lees hiervoor ook de algemene uitleg over healing.

De healing sessie

Consciousness Energy HealingEen Consciousness Energy Healing sessie duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens een healing sessie lig je ontspannen en comfortabel met je ogen dicht op de behandeltafel. Aan het begin van de sessie leg ik even mijn handen op je schouders om de energie te initiëren en mij  'te verbinden' met jouw wezen. Tijdens de healing sessie werk ik in voornamelijk in het energieveld (aura) rond je lichaam en zal soms met m'n handen heel licht je lichaam aanraken (voeten, hoofd, zonnevlecht). Sommige mensen vinden het fijn om aangeraakt te worden tijdens de healing terwijl anderen dat juist helemaal niet willen. Je mag zelf aangeven wat je fijn vind, het gaat erom dat jij je er comfortabel bij voelt! Op die manier kan je de healing optimaal ontvangen en ervaren.

Tijdens de sessie kan je de Consciousness energie door je hele lichaam en "wezen" voelen gaan. Deze energie gaat veel verder dan het fysieke lichaam alleen, het raakt als het ware ook het diepste van je ziel. De energie gaat zover als jij dat toelaat en zal nooit jouw grenzen overschrijden. Hoe meer je "het kan laten gebeuren" des te beter, mooier en bijzonder de healing zal kunnen verlopen. Veel mensen ervaren de Consciousness Energy Healing als een diepe ontspannen "trance toestand" waarbij het diepste van je ziel wordt "aangeraakt" door de energie. In die diepe rust toestand van je ziel kan bewustwording en healing ontstaan op fysiek, emotioneel, spiritueel of ander vlak.

Je kunt een healing het beste toelaten in een "open staat van verwachting" zonder specifieke ideeen of verwachtingen van het resultaat. Hoe je het precies zult ervaren is van tevoren niet te zeggen, de ervaringen zijn bij iedereen verschillend.

Na de healing

Een healing zorgt voor herstel van 'de balans' in jezelf. Afhankelijk van de mate waarin deze balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen.  De Consciousness energie kan nog dagen of zelfs weken doorwerken. Je zult zelf aanvoelen hoeveel sessies je nodigt hebt, na afloop van de healing zullen we ook bespreken wat in jou geval het beste is.

Gesprekje voor en achteraf

Voorafgaande aan de healing hebben we een kort gesprekje waarin we je wat vertellen over Consciousness Energy Healing. Tijdens dit gesprek kan je ook vragen stellen of aangeven of je b.v. voor de healing van specifieke problemen bent gekomen. Na afloop van de healing sessie hebben we nog een gesprekje waarin je je ervaringen kunt delen of vragen kunt stellen n.a.v. de healing als je dat wilt.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een Consciousness Energy Healing of wil je meer informatie ? Kijk dan even bij de contactgegevens om een afspraak met Jan te maken in Diever (gem. Westerveld, Drenthe).

Jan Bijlsma is Consciousness Energy of the Universe Healer & Teacher. Hij geeft  Consciousness Energy Healings, Activaties en Consciousness Energy Workshops waarin je zelf leert te werken met de Consciousness Energy.


     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III