Consciousness Energy Healing workshop (module 1)

Consciousness Energy Healing workshopIn de Consciousness Energy workshops leer je werken met de krachtige Consciousness Energy, de nadruk ligt in deze workshops op healing, vooral veel praktijk, wat is het en hoe doe je het!

Voor wie is deze workshop bedoeld ?

Deze workshop is geschikt voor iedereen, zowel "beginners als gevorden (healers / lichtwerkers)". Consciousness Energy Healing is eenvoudig te leren en daarom zeer geschikt voor diegenen die voor de eerste keer kennis willen maken met healing of energiewerk. Maar ook diegenen die al eens hebben gewerkt met Reiki of Shamballa energie zullen blij verrast worden door de deuren die worden geopend door deze krachtige kosmische energie. Er is geen vooropleiding of "speciale gevoeligheid" nodig om deze workshop te kunnen volgen.

Cursusinformatie

In deze eerste module leer je in één dag op eenvoudige wijze deze mooie en krachtige energie te gebruiken om healings te geven aan anderen en jezelf.

We gaan uitgebreid in op wat healing is, de voorbereiding van een healing, hoe je de ruimte voorbereid, hoe je jezelf energetisch voorbereid d.m.v. het verbinden met de Bron en Moeder Aarde, hoe je je verbind met de persoon die je wilt healen, hoe je in het energieveld (aura) van iemand kan werken, hoe je de activeringspunten in het energieveld kan herkennen en hoe je daar mee kan werken, verschillende "handposities", "op afstand" healen, hoe mensen kunnen reageren op de healing en hoe je daarmee omgaat.

Door het werken met de Consciousness Energy zal je merken dat de energie ook 'oude dingen' in jezelf opruimt en dat je spiritueel bewustzijn zal groeien. En als je je na een tijdje helemaal thuis voelt in deze vorm van healing kan je het ook aan anderen leren of zelf een workshop geven!

Bij de cursus zijn inbegrepen:

  • het Consciousness Energy Healing werkboek
  • lunch
  • koffie, thee

Cursusprijs voor Consciousness Energy Healing workshop bedraagt: € 125,= p.p.

Je kunt ook gebruik maken van het Consciousness Energy cursuspakket (dit geeft tot 25% korting). In dit cursus pakket zit de Healing workshop, de Activatie workshop, 2 Healings, 1 Activatie en deelname aan 10 oefenavonden/middagen.

Cursus data

De Consciousness Energy of the Universe Healing workshop wordt gegeven in Diever (gem. Westerveld, Drenthe). Een overzicht van alle cursusdata kan je in het agenda overzicht vinden.

Aanmelden

Je kan je bij Jan aanmelden voor deze cursus, kijk hier voor de contactgegevens.

Als de cursus data niet in jouw agenda passen kan je je eventueel opgeven voor de 'wachtlijst'. Als er genoeg belangstellenden zijn op de wachtlijst voor de cursus dan prikken we gezamenlijk een datum waarop we de workshop geven.

Ervaringen van cursisten

Allereerst dank dat ik in je spirituele ruimte deze workshop mocht volgen. Ik ben onder de indruk geraakt van de mogelijkheden van Consciousness  Energy Healing. Dat je me geleerd hebt energiebanen te voelen, en in de toekomst misschien ook wel zien, was indrukwekkend. Toen ik 's avonds op bed lag heb ik wel een kwartier lang met energie gespeeld tussen mijn handen. Alsof ik een sponsbal in kon drukken in allerlei vormen. Ook het gevoel dat een energiebaan in je hand blijft plakken is in mijn optiek onverklaarbaar. Niet voor niets werd ik in de laatste sessie emotioneel. Ik vertelde vanmorgen mijn chiropractor, die ook aan dry needling doet, dat ik bij je op cursus was geweest. Hij kende dit en hij voegde daar ook meteen aan toe: Er is veel meer tussen hemel en aarde wat we niet begrijpen. Ik ga hier zeker mee aan de slag. Het lijkt me geweldig om andere mensen te helpen en te laten voelen wat je hier allemaal mee kunt doen en bereiken. Henk K.

Ik heb een hele leuke dag gehad zaterdag. Leerzaam, leuk en gezellig. Een leuke groep ook. Voor iedereen die iets wil doen of wil weten wat healen nou precies is, een aanrader. Door de oefeningen krijg je meteen bevestiging dat het echt werkt. A.

     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III