Wat is Consciousness Energy of the Universe ?

Consciousness Energy of the UniverseWat is Consciousness Energy ?

De Consciousness Energy is gebaseerd op de Earth Grid energie. Je kan je de Earth Grid voorstellen als een fijnmazig raster van energiebanen dat over de aarde heen ligt en ook verder doorloopt het Universum in. Bij Consciousness Energy Healings en Activaties wordt gebruik gemaakt van de energie van dit raster. Er zijn meerdere healings vormen gebaseerd op de energie van de Earth Grid zoals bijvoorbeeld Earth Crystal Grid, Energy Grid, Crystal Light Matrix en ook de bekende Reconnection/ Reconnective Healing van Eric Pearl. Elke healingsvorm geeft z'n eigen invulling aan de werkwijze met deze energie, maar in essentie is de energie en de werking daarvan hetzelfde.

Consciousness Energy of the Universe is een krachtige energie die overal en altijd aanwezig is voor iedereen die er gebruik van wenst te maken,  je kan het eenvoudig weg "uit de lucht (het raster) plukken"!  Het is een energie die je kan gebruiken bij de behandeling van klachten op alle niveau's (fysiek, emotioneel, spiritueel...). Een bijzondere eigenschap van deze energie is het bewustmakende en bewustzijns verhogende effect. Hierdoor ontstaat vaak een helder inzicht in dingen die spelen in je leven (of vorige levens) en in dingen die je beperken of tegenhouden.

Waarom heet het Consciousness Energy of the Universe ?

Je zult deze energie ervaren als Bewustmakend (Consciousness = Bewustzijn) en van andere plaatsen en dimensies (vandaar Universe). Tijdens een healing of activatie kan je echt het gevoel hebben dat je je in een andere tijd, dimensie, plaats of ruimte bevind. Als je deze energie vergelijkt met b.v. Reiki of Shamballa zou je de Reiki of Shamballa energie als meer 'aards en fysiek' beschrijven (je voelt het meer fysiek in je lichaam als b.v. warmte of tinteling). De Consciousness Energy voelt geheel anders aan, het is subtiel en zacht, het doordringt je "hele wezen" en voelt aan als "niet van deze Aarde" als iets heel bijzonders, alsof je wordt "opgetild" naar een ander niveau of eigenlijk een andere dimensie.

Behandelingen: Healings, Calibraties en Activaties

De Consciousness Energy kan gebruikt worden voor healings, calibraties en activaties.

  • Bij de Consciousness Energy Healing wordt met de energie gewerkt in je energieveld (Aura).
  • Bij de Consciousness Energy Calibratie worden acupunctuur punten op het lichaam energetisch geactiveerd.
  • Bij de Consciousness Energy Activatie worden meridianen en acupunctuur punten op en rond het lichaam energetisch geactiveerd.

Workshops

In de workshops leer je hoe je zelf de Consciousness Energy Healing, Calibratie en Activatie kan geven. Je kan dan zelf anderen helpen met deze mooie energie en als je het leuk vind kan je het ook weer aan anderen leren. De workshops bestaan uit twee modules:

In module 1 leer je hoe je de Consciousness Energy Healing kunt geven, hier vind je meer over deze workshop.

In module 2 leer je hoe je de Consciousness Energy Calibratie en Activatie kunt geven, hier vind je meer over deze workshop.

Je kunt ook gebruik maken van het Consciousness Energy cursuspakket (dit geeft tot 25% korting). In dit cursus pakket zit de Healing workshop, de Activatie workshop, 2 Healings, 1 Activatie en deelname aan 10 oefenavonden/middagen.

     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III