Bij welke klachten helpt Reconnective Healing ?

Een Reconnective Healing is effectief bij lichamelijke, emotionele of psychische klachten, ook i.g.v. ernstige ziekten. De Reconnective Healing energie geeft goede resultaten bij de behandeling van een groot aantal uiteenlopende klachten zoals:

 • Stress (of daaraan gerelateerde klachten)
 • Migraine
 • Pijn (onder andere hoofd-, nek-, rug-, zenuw-, buikpijn)
 • Reumatische aandoeningen
 • Fibromyalgie
 • Burn-out
 • Chronisch vermoeidheid syndroom (ME)
 • Slaapproblemen
 • Vermoeidheid / lusteloosheid
 • Rouwverwerking
 • Verwerking en loslaten van emoties, trauma, fobieën, angsten

Dit lijstje geeft een aantal voorbeelden, maar de Reconnective Healing is toepasbaar voor een breed scala aan klachten.

Reconnective healing ervaringen van klanten kan je hier lezen.

Hoe en wat voor healing er precies plaatsvindt verschilt per individu, lees hiervoor ook de algemene uitleg over healing.

     
 

Wat is het verschil tussen Shamballa en Reconnective Healing? Wat te kiezen ?

Is Reconnective Healing beter dan Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing) ?

Je kunt je healingsenergie voorstellen als radiofrequenties. Op de radio kan je op een zender (frequentie) afstemmen door aan de zenderknop te draaien, bij het draaien aan de knop schuif je door de frequentieband heen. Stel je nu een denkbeeldige frequentieband voor die loopt van 1 tot 100, de Shamballa energie bestrijkt de band van 1-70, de Reconnective energie bestrijkt de band van 30-100. Andere healingenergie vormen zoals bijvoorbeeld Reiki zitten ook ergens in die frequentie band.

Stel jezelf nu voor als een radioontvanger....je kunt radiosignalen=frequenties ontvangen ....maar welke frequenties je kan ontvangen en in welke mate je ze kunt ontvangen verschilt van persoon tot persoon. De ene persoon kan goed de frequenties van 1-70 ontvangen en de andere persoon die van 30-100. Wat betekent dit ? Het wil zeggen dat de ene persoon beter reageert (lees meer ontvankelijk is) op Reconnective Healing en de andere persoon op Shamballa Healing en weer een andere persoon heeft meer baat bij healingsvorm xyz etc.

Verder ben ik geneigd de Shamballa energie als meer 'aards en fysiek' te beschrijven en de Reconnective energie als iets van 'andere dimensies'. Dat klinkt misschien wat wazig, maar bij de Reconnective Healing kan je echt de meest bijzondere ervaringen hebben en het lijkt soms als het ware alsof je tijdens zo'n sessie tijdelijk in 'een andere ruimte of dimensie' verblijft. Ik denk dat daardoor ook veel mensen erg enthousiast over Reconnective Healing zijn. Omdat het zo'n bijzondere ervaring is zou mijn persoonlijke voorkeur uitgaan naar een Reconnective Healing maar er zijn natuurlijk ook mensen zijn die 'er niets mee hebben' en  de voorkeur geven aan een Shamballa healing.

Met andere woorden beide healingsvormen zijn erg krachtig en geven goede resultaten maar dit verschilt gewoon van persoon tot persoon.

Ik wil een healing maar wat moet ik kiezen ?

Belangrijk is de healingsvorm te kiezen die het beste met jou resoneert, dat wil zeggen waarmee jij 'iets' hebt (het moet goed voor je voelen) Maar hoe weet je dat dan ? Dat kan je bijvoorbeeld ervaren door de informatie op deze website te lezen over Shamballa en Reconnective Healing. Je zult merken dat de je tijdens het lezen van deze informatie 'iets' ervaart, dat kan bijvoorbeel een emotie zijn, of een tinteling van de energie, dat zijn de signalen die aangeven of de healingsvorm bij jou 'past'.

Mocht je toch twijfelen dan kan je altijd even contact met ons opnemen.

     
 

Wat is beter Shamballa of Reiki cursus? Wat moet ik kiezen ? Is er een beter ?

Moet ik een Shamballa of Reiki cursus volgen, is Shamballa beter dan Reiki ?

Dit is een veel gestelde vraag. Eigenlijk is er geen 'beter', je kiest datgene dat op dat moment het beste bij jou past en dat jou het meeste aanspreekt. Het belangrijkste is dat het 'resoneert' met jou, dat het goed voelt bij jou van binnen, dat het iets met je doet.  Als je bezig bent je te orienteren zal je merken dat sommige energievormen je van binnen 'raken', dat kan door een opgewekte emotie, een tinteling van de energie in je lichaam of iets anders waardoor je merkt dat je 'iets' hebt met een energievorm.

Er zijn natuurlijk wel verschillen tussen Reiki en Shamballa. Persoonlijk vind ik het fijn dat Shamballa je alle vrijheid geeft om te doen wat je wilt, er moet niets, alles mag. Shamballa geeft volledig de ruimte aan je eigen Meesterschap. Daarnaast is de Shamballa energie veel sterker dan bij Reiki en maak je bij Shamballa Basic ook geen gebruik meer van symbolen. Naar mijn mening biedt Shamballa daarom meer dan Reiki maar er zijn uiteraard ook mensen die liever wat 'regels' hebben die 'houvast' bieden en daarom de voorkeur geven aan Reiki.

Luister bij je keuze dus goed naar jezelf en vertrouw vooral op je intuïtie. Het is niet iets dat je kunt beredeneren, het is iets dat je van binnen moet voelen !

     
 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III