Jan Bijlsma

Jan Bijlsma - AryulightHallo, ik ben Jan Bijlsma, ik woon in Diever (gem. Westerveld, Drenthe). Een groot deel van mijn leven ben ik als IT'er bezig geweest met de 'verstandelijke en analytische kant' van mijzelf. Ik was altijd een vrij nuchter type, wel geïnteresseerd in de wat meer esoterische dingen maar deed daar verder eigenlijk nooit iets mee. Totdat er een aantal jaren geleden iets 'vreemds' in mijn leven gebeurde dat mijn visie op het leven aanzienlijk veranderde. Ik kwam iemand tegen waarmee ik een bijzondere energetische band had, maar dat besefte ik op dat moment nog niet. Ik kwam daardoor voor het eerst in aanraking met "het fenomeen energie". Als we elkaar ontmoetten leek het alsof er een soort "energie poort" open ging en werd alles dat nodig was automatisch gehealed, we waren zelfs telepathisch. Het was een bijzonder fenomeen dat ik nog nooit had meegemaakt en waar ik nog nooit van had gehoord. Na enig zoekwerk wat dit nou toch was bleken wij elkaars tweelingziel te zijn, daar had ik toen ook nog nooit van gehoord maar het verklaarde een boel! Maar om een lang verhaal kort te maken...toen ik eenmaal  had kennis gemaakt met die energieen wilde ik er ook actief iets mee gaan doen en ging ik op zoek naar "iets" waarmee ik dat zou kunnen doen. Ik ging op zoek naar "handvatten en antwoorden", die  zoektocht bracht mij uiteindelijk in aanraking met Shamballa.

In eerste instantie was ik voornamelijk in Shamballa geïnteresseerd als verrijking voor mijn eigen gevoels en spirituele leven. Maar na de 1e Shamballa initiatie was van binnen direct het gevoel aanwezig dat ik met deze energie iets moest gaan doen, niet alleen voor mezelf en directe omgeving, maar er ook anderen mee helpen en het doorgeven aan anderen. Shamballa 1 smaakte naar meer! Al snel volgenden ook Shamballa 2, 3 en 4, Shamballa Basic Healer en Basic Teacher.  Shamballa heeft mij een balans in mezelf en mijn leven gebracht die de jaren daarvoor nog wel eens ontbrak. Shamballa is een mooie energie die mij buiten de healing “gave” ook een grote spirituele groei en verdieping heeft geven. Tussendoor heb ik ook nog een cursus Magnified Healing gedaan. De energie van Magnified Healing is mooi en krachtig maar alle rituelen er omheen spraken mij wat minder aan waardoor ik er eigenlijk niets meer mee doe.

In  2008 volgde ik de Reconnection seminars Level I/II/III bij Eric Pearl. Dit is een bijzondere en heel krachtige healing energie, weer heel anders dan b.v. Shamballa. Reconnective Healing en de The Reconnection (Persoonlijke Reconnectie) is bijzonder, zowel om te mogen geven als te ontvangen. Naast de healing gave zorgt het bij jezelf ook weer voor verdere groei, verdieping en balans.

Begin 2008 heb ik besloten om te beginnen met ArYuLight. Zo kan ik me bezig houden met de dingen die ik leuk en belangrijk vind en deze ook nog delen met anderen. Wat is er mooier dan te kunnen werken met en vanuit je Hart? ArYuLight voelt daarom een beetje als "thuiskomen", dat gevoel en enthousiasme probeer ik in de Shamballa workshops over te brengen.

Ik wens je veel leesplezier op de website en wellicht tot ziens op een van onze workshops of een healing. Mocht je vragen hebben, aarzel niet en stel je vraag via de mail of bel ons even (zie contactgegevens).

Gevolgde seminars/cursussen:

  • Intensive 3-Year Group Retreat with Eli Jaxon-Bear - Baden Baden (D) - 2011
  • Lifting the Veils Retreat with Eli Jaxon-Bear - Amsterdam - 2011
  • Silent Retreat with Gangaji & Eli - Baden Baden (D) - 2011
  • Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III  - Amsterdam/Antwerpen - 2008
  • Shamballa Multi Dimensional Healing - Basic Healer - 2007
  • Shamballa Multi Dimensional Healing - Basic Teacher- 2007
  • Shambhala MDH 1 t/m 4 - 2007
  • Shambhala Eenheid Master upgrade 2009
  • Magnified Healing, fase 1- 2007


     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III