Shamballa cursus overzicht MDH (Multi Dimensional Healing)

 • Aan een workshop kunnen maximaal 10 personen deelnemen. We houden de workshops kleinschalig zodat er voor iedereen genoeg tijd en aandacht is. 
 • Als je met Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing) wilt beginnen raden we je aan de Shamballa Basic Healer cursus te volgen. De Basic Healer cursus is tevens de vereiste vooropleiding voor de Shamballa Basic Teacher cursus.

Healing Hands

 • De Shamballa Basic Healer workshop wordt maandelijks gegeven in Diever (gem. Westerveld, Drenthe). De Shamballa Basic Teacher cursus wordt ongeveer elk half jaar gegeven. Kijk even bij de contactgevens om je aan te melden bij een van de cursussen.
 • Heb je speciale wensen of kan je niet op de aangegeven data neem dan even contact met ons op om een afspraak op maat te maken. Het is ook mogelijk dat we bij jou thuis (of andere locatie) de workshop geven. Daarvoor moet je dan zelf minimaal 5 personen regelen die aan de workshop willen meedoen, meer informatie kan je hier vinden.
     
 

Shamballa Basic Healer cursus MDH (Multi Dimensional Healing)

Wat is Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing) ?

Shamballa is een healings energie die is geëvolueerd uit Reiki, de Shamballa energie is echter vele malen sterker en reikt ver voorbij Reiki. Shamballa kan je gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, healing van jezelf en anderen, je kan Shamballa eigenlijk gebruiken in alle facetten van het dagelijks leven.

Licht spiraal

De centrale kern van Shamballa is Liefde en Vrijheid. Liefde voor jezelf en een aangeboren besef van verbondenheid met  de gehele schepping en Vrijheid van alles wat in de weg staat van dat besef. Vrijheid om te weten wie je bent en ook om in jouw kracht en meesterschap te stappen.In een Shamballa workshop zal je meditaties ervaren die je zullen helpen om oude emotionele resten, die je misschien al meerdere levens meedraagt, op te ruimen. Je wordt gevuld met de energieën van Shamballa en verbonden met de bron van die energieën, waardoor je ze kunt aanroepen wanneer je maar wilt. De belangrijkste bedoeling van de zuiveringen en activaties die je ontvangt is jouw bewustwording en evolutionaire ontwikkeling. Als nevenproduct kan je de energieën van Shamballa gebruiken om te healen of genezing te bevorderen, zowel bij jezelf als bij anderen.

Voor wie is deze cursus bedoeld ?

Iedereen kan deze workshop volgen, je hebt geen speciale vaardigheden, ‘bijzondere gevoeligheid’ of vooropleiding nodig om met Shamballa te kunnen werken. Shamballa MDH is bedoeld voor iedereen die zich ‘tot heelheid’ wil ontwikkelen. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je moet het alleen willen proberen!

Cursus informatie

Shamballa Basic Healer is een 2 daagse cursus die op twee opeenvolgende dagen wordt gegeven. In de cursus besteden we onder andere aandacht aan de filosofie van Shambala, achtergronden van ziekte en de relatie met het emotionele lichaam, achtergrond van helende energieën, aarden, hoe je zelf en anderen te behandelen, hersenen balanceren, inwijdingen, healing beoefenen, het chakra systeem, wat zelf meesterschap betekent voor jou als individu. Uiteraard doen we ook diverse meditaties en activaties en zal ook het oefenen met de Shamballa energie ruimschoots aan bod komen.

Als leuke extra maak je tijdens de workshop ook kennis met de energie die met name bekend is onder de naam Reconnective energie, bekend van o.a. Reconnective Healing (Eric Pearl) en Energy-Grid (Manuela Marx). De inhoud van het 'officiële cursusboek' vullen we nog aan met een aantal andere leuke dingen die je ook in boekvorm mee krijgt.

Na afloop van deze cursus kan je jezelf en anderen (ook op afstand) healings geven. Naast dat je leert te healen met de Shamballa energieën zal je vooral merken dat deze workshop 'oude dingen' opruimt en je op persoonlijk en spiritueel vlak een enorme impuls geeft !

Tevens ontvang je het officiele Shamballa Basic Healer certificaat van de Shamballa School of Esoteric Sciences.

Bij de cursus zijn inbegrepen:

 • het officiële Shamballa Basic Healer cursus werkboek
 • het officiële certificaat van de Shamballa School of Esoteric Sciences
 • een syllabus met extra informatie
 • lunch
 • koffie, thee

Cursusprijs Shamballa Basic Healer (2-daagse cursus) bedraagt: € 235,= p.p.

Cursus data

De Shamballa Basic Healer cursus wordt minimaal één keer per maand gegeven in Diever (gem. Westerveld, Drenthe)

Een overzicht van alle cursusdata kan je in het agenda overzicht vinden.

Aanmelden

Je kan je bij Jan aanmelden voor deze cursus, kijk hier voor de contactgegevens.

Als de cursus data niet in jouw agenda passen kan je je eventueel opgeven voor de 'wachtlijst'. Als er genoeg belangstellenden zijn op de wachtlijst voor de cursus dan prikken we gezamenlijk een datum waarop we de workshop geven.

Ervaringen van cursisten

Ik heb genoten van een heerlijk weekend! Mijn ervaringen waren per meditatie en activatie verschillend maar ik merkte de 1e avond al een verandering in mezelf. We hadden een hele fijne groep. Jan is een hele prettige persoon voor deze workshop. Er was veel ruimte voor je eigen dingen en dat voelde heel prettig. Er gebeurt een heleboel in mij op dit moment, er is veel in werking gezet. Al met al een zeer inspirerend weekend! Jan Bedankt!! Miranda

De workshop Shamballa basic healer was helemaal fantastisch en precies wat ik ervan verwachte. Het heeft me letterlijk een nieuwe kijk op mezelf gegeven. Het heeft me zo ontzettend veel gegeven dat ik zeker de shamballa eenheid ook ga volgen. De manier waarop de workshop wordt gegeven is ontzettend fijn, niks hoeft alles mag, je kan helemaal jezelf zijn en je ontvangt zo ontzettend veel steun en liefde dat je je volledig open durft te stellen. De gehele workshop wordt je geleid door een professional maar tegelijkertijd is je leraar je gelijke en dat vond ik toch wel heel erg belangrijk en zegt voor mij alles, dan ben je dus echt professioneel. Jan bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en tot de volgende workshop. Groetjes Judith H

Ik vond het een heerlijk weekend! Vond vooral de meditaties erg fijn. Zo heerlijk om alles los te laten en tot jezelf te komen. Vooral de openheid en verbondenheid naar elkaar toe, vond ik erg prettig. Het heeft mij veel innerlijke rust en nieuwe inzichten gebracht. Jan, ga zo door!!! Anita

Het weekend was echt geweldig, relaxed en toch veel gedaan. Jan, jij bent basic en heerlijk down to earth. Echt super! Ik ben blij dat ik het weekend bij jou heb mogen ervaren het is voor mij een goede keus geweest. Ik vond het ook erg plezierig met de dames die er bij waren voelde heel fijn en vertrouwd. Shambala toe te laten in mijn leven geeft gelijk geweldige momenten. Mijn oudste twee dochters hadden last van hun keel en ik heb ze een healing gegeven het is dan zo leuk om van ze te horen dat het over is en het is ook niet terug gekomen. M'n dochter had hoofdpijn en heb haar een healing gegeven en je raad het al het trok helemaal weg, dit is echt geweldig. Nog een leuk voorval: Mijn oudste liet een doos met spullen per post naar haar opa en oma sturen, deze mensen hebben weinig respect voor andermans privacy en maken normaal gesproken gewoon haar post open. Ik deed de wens dat dit pakket alleen door mijn dochter geopend mocht worden, je raad het vast en zeker al...mijn dochter was helemaal verbaasd ze zei; ik weet niet wat je doet maar het werkt, het pakketje is nog dicht...dit is echt geweldig.


     
   

Shamballa Basic Teacher cursus MDH (Multi Dimensional Healing)

De Shamballa Basic Teacher cursus MDH (Multi Dimensional Healing) is het vervolg op de Shamballa Basic Healer workshop. De Shamballa Basic Healer of Shamballa 13D Healer cursus is de vereiste vooropleiding voor de Shamballa Basic Teacher cursus.

Voor wie is deze cursus bedoeld ?

De Shamballa Basic Teacher workshop is een verdieping van de Shamballa Basic Healer en is uiteraard ook bedoeld voor diegenen die zelf de Shamballa Basic workshops willen gaan geven. Ik raad je wel aan om even de tijd te nemen tussen de Basic Healer en Teacher cursus. De energie kan dan eerst goed 'inzinken' in je systeem en je kan eerst wat meer ervaring opdoen met Shamballa voordat je verder gaat met de Basic Teacher.

Cursus informatie

Shamballa Basic Teacher is een 3 daagse cursus, deze cursus wordt altijd op drie opeenvolgende dagen gegeven (vrijdag t/m zondag).

LightDiamantManIn de workshop besteden we onder andere aandacht aan de Violette Stam, veel aandacht voor het Meesterschap en Meester worden, Ascension en leven in het hier en nu, jezelf niet ontkrachten, veel meditaties en activaties, buitenaardse herkomst en daaraan verwante evolutionaire uitdagingen,  de filosofie onderwijzen, de verantwoordelijkheid van de leraar naar de studenten, praktische zaken m.b.t. lesgeven.

Uiteraard zal ook het oefenen met de Shamballa energie weer ruimschoots aan bod komen.

Na afloop van de cursus kan je zelf Shambala Basic Healer en Shamballa Basic Teacher cursussen geven en kan je anderen activaties (inwijdingen) geven en ontvang je het officiele Shamballa Basic Teacher certificaat van de Shamballa School of Esoteric Sciences.

Bij de cursus zijn inbegrepen:

 • het officiële Shamballa Basic Teacher cursus werkboek
 • het officiële certificaat van de Shamballa School of Esoteric Sciences
 • een syllabus met extra informatie
 • lunch
 • koffie, thee

Cursusprijs Shamballa Basic Teacher (3-daagse cursus) bedraagt: € 345,= p.p.

Cursus data

De Shamballa Basic Teacher cursus wordt periodiek gegeven in Diever (gem. Westerveld, Drenthe). Een overzicht van alle cursus data kan je in het agenda overzicht vinden.

Aanmelden

Je kan je bij Jan aanmelden voor deze cursus, kijk hier voor de contactgegevens.

Als de cursus data niet in jouw agenda passen kan je je eventueel opgeven voor de 'wachtlijst'. Als er genoeg belangstellenden zijn op de wachtlijst voor de cursus dan prikken we gezamenlijk een datum waarop we de workshop geven.

Ervaringen van cursisten

Ook de teacher workshop van Shambala, was weer een fantastisch weekend. De workshops bij Jan Bijlsma kenmerken zich door een ongedwongen en ontspannen sfeer, waarin ieder zichzelf kan zijn. Bij de teacher workshop zijn er veel prachtige en diepgaande meditaties, en is er alle ruimte voor vragen en om inwijdingen/energiebehandelingen te oefenen. Én ook de lunch was weer formidabel. Bedankt weer voor deze fijne dagen! Groetjes Bianca

     
   

Organiseer zelf een workshop bij je thuis of praktijk/cursusruimte

Vind je het leuk om zelf een Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing), Shambhala Eenheid of Consciousness Energy workshop te organiseren voor een aantal mensen? We geven ook workshops op locatie voor groepen, in een praktijk/cursusruimte, thuis of op een andere locatie.

Voor wie is dit bedoeld ?

 • Een groep personen die thuis of op een andere locatie een Shamballa of Consciousness Energy workhop willen organiseren.
 • Een praktijk(houder) die het leuk vind om in de eigen praktijk/cursusruimte een Shambala of Consciousness Energy workshop te organiseren

Voorwaarden

 • Minimaal aantal deelnemers is 4 personen
 • De ruimte waar de workshop wordt gegeven is groot genoeg voor het aantal personen dat de workshop gaat volgen (zit/loopruimte, ruimte voor behandeltafels e.d.).
 • De ruimte waar de workshop wordt gegeven is rustig (i.v.m. de meditaties).
 • De eventuele huur van een geschikte cursusruimte wordt geregeld door de organiserende groep/praktijk(houder).
 • Huur van een cursusruimte is niet inbegrepen in de Aryulight cursusprijs, de huurprijs is voor rekening van de organisator.
 • Lunch, koffie, thee, water wordt verzorgd door de organiserende groep.
 • Cursus data in overleg
 • Cursusboeken (en eventueel certificaten) worden verzorgd door Aryulight
 • Tijdens de cursusdagen zijn drie behandeltafels beschikbaar (verzorgd door Aryulight).
 • Eventuele hotel/verblijfskosten/reiskosten in overleg.

Meer informatie en speciale wensen kan je bespreken met Jan Bijlsma. We maken dan een afspraak op maat die zo goed mogelijk bij jouw groep of praktijk aansluit. Kijk hier voor de contactgegevens van Jan Bijlsma.

     
   

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III