Shamballa Basic Healer cursus MDH (Multi Dimensional Healing)

Wat is Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing) ?

Shamballa is een healings energie die is geëvolueerd uit Reiki, de Shamballa energie is echter vele malen sterker en reikt ver voorbij Reiki. Shamballa kan je gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, healing van jezelf en anderen, je kan Shamballa eigenlijk gebruiken in alle facetten van het dagelijks leven.

Licht spiraal

De centrale kern van Shamballa is Liefde en Vrijheid. Liefde voor jezelf en een aangeboren besef van verbondenheid met  de gehele schepping en Vrijheid van alles wat in de weg staat van dat besef. Vrijheid om te weten wie je bent en ook om in jouw kracht en meesterschap te stappen.In een Shamballa workshop zal je meditaties ervaren die je zullen helpen om oude emotionele resten, die je misschien al meerdere levens meedraagt, op te ruimen. Je wordt gevuld met de energieën van Shamballa en verbonden met de bron van die energieën, waardoor je ze kunt aanroepen wanneer je maar wilt. De belangrijkste bedoeling van de zuiveringen en activaties die je ontvangt is jouw bewustwording en evolutionaire ontwikkeling. Als nevenproduct kan je de energieën van Shamballa gebruiken om te healen of genezing te bevorderen, zowel bij jezelf als bij anderen.

Voor wie is deze cursus bedoeld ?

Iedereen kan deze workshop volgen, je hebt geen speciale vaardigheden, ‘bijzondere gevoeligheid’ of vooropleiding nodig om met Shamballa te kunnen werken. Shamballa MDH is bedoeld voor iedereen die zich ‘tot heelheid’ wil ontwikkelen. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je moet het alleen willen proberen!

Cursus informatie

Shamballa Basic Healer is een 2 daagse cursus die op twee opeenvolgende dagen wordt gegeven. In de cursus besteden we onder andere aandacht aan de filosofie van Shambala, achtergronden van ziekte en de relatie met het emotionele lichaam, achtergrond van helende energieën, aarden, hoe je zelf en anderen te behandelen, hersenen balanceren, inwijdingen, healing beoefenen, het chakra systeem, wat zelf meesterschap betekent voor jou als individu. Uiteraard doen we ook diverse meditaties en activaties en zal ook het oefenen met de Shamballa energie ruimschoots aan bod komen.

Als leuke extra maak je tijdens de workshop ook kennis met de energie die met name bekend is onder de naam Reconnective energie, bekend van o.a. Reconnective Healing (Eric Pearl) en Energy-Grid (Manuela Marx). De inhoud van het 'officiële cursusboek' vullen we nog aan met een aantal andere leuke dingen die je ook in boekvorm mee krijgt.

Na afloop van deze cursus kan je jezelf en anderen (ook op afstand) healings geven. Naast dat je leert te healen met de Shamballa energieën zal je vooral merken dat deze workshop 'oude dingen' opruimt en je op persoonlijk en spiritueel vlak een enorme impuls geeft !

Tevens ontvang je het officiele Shamballa Basic Healer certificaat van de Shamballa School of Esoteric Sciences.

Bij de cursus zijn inbegrepen:

  • het officiële Shamballa Basic Healer cursus werkboek
  • het officiële certificaat van de Shamballa School of Esoteric Sciences
  • een syllabus met extra informatie
  • lunch
  • koffie, thee

Cursusprijs Shamballa Basic Healer (2-daagse cursus) bedraagt: € 235,= p.p.

Cursus data

De Shamballa Basic Healer cursus wordt minimaal één keer per maand gegeven in Diever (gem. Westerveld, Drenthe)

Een overzicht van alle cursusdata kan je in het agenda overzicht vinden.

Aanmelden

Je kan je bij Jan aanmelden voor deze cursus, kijk hier voor de contactgegevens.

Als de cursus data niet in jouw agenda passen kan je je eventueel opgeven voor de 'wachtlijst'. Als er genoeg belangstellenden zijn op de wachtlijst voor de cursus dan prikken we gezamenlijk een datum waarop we de workshop geven.

Ervaringen van cursisten

Ik heb genoten van een heerlijk weekend! Mijn ervaringen waren per meditatie en activatie verschillend maar ik merkte de 1e avond al een verandering in mezelf. We hadden een hele fijne groep. Jan is een hele prettige persoon voor deze workshop. Er was veel ruimte voor je eigen dingen en dat voelde heel prettig. Er gebeurt een heleboel in mij op dit moment, er is veel in werking gezet. Al met al een zeer inspirerend weekend! Jan Bedankt!! Miranda

De workshop Shamballa basic healer was helemaal fantastisch en precies wat ik ervan verwachte. Het heeft me letterlijk een nieuwe kijk op mezelf gegeven. Het heeft me zo ontzettend veel gegeven dat ik zeker de shamballa eenheid ook ga volgen. De manier waarop de workshop wordt gegeven is ontzettend fijn, niks hoeft alles mag, je kan helemaal jezelf zijn en je ontvangt zo ontzettend veel steun en liefde dat je je volledig open durft te stellen. De gehele workshop wordt je geleid door een professional maar tegelijkertijd is je leraar je gelijke en dat vond ik toch wel heel erg belangrijk en zegt voor mij alles, dan ben je dus echt professioneel. Jan bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en tot de volgende workshop. Groetjes Judith H

Ik vond het een heerlijk weekend! Vond vooral de meditaties erg fijn. Zo heerlijk om alles los te laten en tot jezelf te komen. Vooral de openheid en verbondenheid naar elkaar toe, vond ik erg prettig. Het heeft mij veel innerlijke rust en nieuwe inzichten gebracht. Jan, ga zo door!!! Anita

Het weekend was echt geweldig, relaxed en toch veel gedaan. Jan, jij bent basic en heerlijk down to earth. Echt super! Ik ben blij dat ik het weekend bij jou heb mogen ervaren het is voor mij een goede keus geweest. Ik vond het ook erg plezierig met de dames die er bij waren voelde heel fijn en vertrouwd. Shambala toe te laten in mijn leven geeft gelijk geweldige momenten. Mijn oudste twee dochters hadden last van hun keel en ik heb ze een healing gegeven het is dan zo leuk om van ze te horen dat het over is en het is ook niet terug gekomen. M'n dochter had hoofdpijn en heb haar een healing gegeven en je raad het al het trok helemaal weg, dit is echt geweldig. Nog een leuk voorval: Mijn oudste liet een doos met spullen per post naar haar opa en oma sturen, deze mensen hebben weinig respect voor andermans privacy en maken normaal gesproken gewoon haar post open. Ik deed de wens dat dit pakket alleen door mijn dochter geopend mocht worden, je raad het vast en zeker al...mijn dochter was helemaal verbaasd ze zei; ik weet niet wat je doet maar het werkt, het pakketje is nog dicht...dit is echt geweldig.


     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III