Shamballa Basic Teacher cursus MDH (Multi Dimensional Healing)

De Shamballa Basic Teacher cursus MDH (Multi Dimensional Healing) is het vervolg op de Shamballa Basic Healer workshop. De Shamballa Basic Healer of Shamballa 13D Healer cursus is de vereiste vooropleiding voor de Shamballa Basic Teacher cursus.

Voor wie is deze cursus bedoeld ?

De Shamballa Basic Teacher workshop is een verdieping van de Shamballa Basic Healer en is uiteraard ook bedoeld voor diegenen die zelf de Shamballa Basic workshops willen gaan geven. Ik raad je wel aan om even de tijd te nemen tussen de Basic Healer en Teacher cursus. De energie kan dan eerst goed 'inzinken' in je systeem en je kan eerst wat meer ervaring opdoen met Shamballa voordat je verder gaat met de Basic Teacher.

Cursus informatie

Shamballa Basic Teacher is een 3 daagse cursus, deze cursus wordt altijd op drie opeenvolgende dagen gegeven (vrijdag t/m zondag).

LightDiamantManIn de workshop besteden we onder andere aandacht aan de Violette Stam, veel aandacht voor het Meesterschap en Meester worden, Ascension en leven in het hier en nu, jezelf niet ontkrachten, veel meditaties en activaties, buitenaardse herkomst en daaraan verwante evolutionaire uitdagingen,  de filosofie onderwijzen, de verantwoordelijkheid van de leraar naar de studenten, praktische zaken m.b.t. lesgeven.

Uiteraard zal ook het oefenen met de Shamballa energie weer ruimschoots aan bod komen.

Na afloop van de cursus kan je zelf Shambala Basic Healer en Shamballa Basic Teacher cursussen geven en kan je anderen activaties (inwijdingen) geven en ontvang je het officiele Shamballa Basic Teacher certificaat van de Shamballa School of Esoteric Sciences.

Bij de cursus zijn inbegrepen:

  • het officiële Shamballa Basic Teacher cursus werkboek
  • het officiële certificaat van de Shamballa School of Esoteric Sciences
  • een syllabus met extra informatie
  • lunch
  • koffie, thee

Cursusprijs Shamballa Basic Teacher (3-daagse cursus) bedraagt: € 345,= p.p.

Cursus data

De Shamballa Basic Teacher cursus wordt periodiek gegeven in Diever (gem. Westerveld, Drenthe). Een overzicht van alle cursus data kan je in het agenda overzicht vinden.

Aanmelden

Je kan je bij Jan aanmelden voor deze cursus, kijk hier voor de contactgegevens.

Als de cursus data niet in jouw agenda passen kan je je eventueel opgeven voor de 'wachtlijst'. Als er genoeg belangstellenden zijn op de wachtlijst voor de cursus dan prikken we gezamenlijk een datum waarop we de workshop geven.

Ervaringen van cursisten

Ook de teacher workshop van Shambala, was weer een fantastisch weekend. De workshops bij Jan Bijlsma kenmerken zich door een ongedwongen en ontspannen sfeer, waarin ieder zichzelf kan zijn. Bij de teacher workshop zijn er veel prachtige en diepgaande meditaties, en is er alle ruimte voor vragen en om inwijdingen/energiebehandelingen te oefenen. Én ook de lunch was weer formidabel. Bedankt weer voor deze fijne dagen! Groetjes Bianca

     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III