Wat is Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing)

Wat is Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing) ? Shamballa_logo

De centrale kern van Shamballa is Liefde en Vrijheid. Liefde voor jezelf en een aangeboren besef van verbondenheid met  de gehele schepping en Vrijheid van alles wat in de weg staat van dat besef. Vrijheid om te weten wie je bent en ook om in jouw kracht en meesterschap te stappen.

In een Shamballa workshop zal je meditaties ervaren die je zullen helpen om oude emotionele resten, die je misschien al meerdere levens meedraagt, op te ruimen. Je wordt gevuld met de energieën van Shamballa en verbonden met de bron van die energieën, waardoor je ze kunt aanroepen wanneer je maar wilt. De belangrijkste bedoeling van de zuiveringen en activaties die je ontvangt is jouw evolutionaire ontwikkeling. Als nevenproduct kan je de energieën van Shamballa gebruiken om te healen of genezing te bevorderen, zowel bij jezelf als bij anderen.

Is Shamballa hetzelfde als Reiki ?

Shamballa is geevolueerd uit Reiki, de Shamballa energie is vele malen sterker. Je kunt Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en Shamballa met een 50 Watt lamp. Shamballa is Reiki tot de 10e dimensie.... Ook als je al ingewijd bent als Reiki Master zal je Shamballa als een aanvulling en verrijking ervaren.

Voor wie is het bedoeld / Kan ik het ook ?

Iedereen kan worden ingewijd in Shamballa MDH, je hebt geen speciale vaardigheden, ‘bijzondere gevoeligheid’ of vooropleiding nodig om met Shamballa te kunnen werken. Shamballa MDH is bedoeld voor iedereen die zich ‘tot heelheid’ wil ontwikkelen. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je moet het alleen willen proberen !  Zeg ‘Shamballa Aan’ en plaats je handen eenvoudigweg daar waar je intuïtie zegt dat het moet, de energie zal daarheen gaan waar het nodig is. Zo eenvoudig is het, het klinkt haast te mooi om waar te zijn he ? Laat je verrassen tijdens de Shamballa 1 kennismakings workshop en ervaar de eenvoud en schoonheid van Shamballa !!

De essentie van een Shamballa inwijding/activatie is je in contact te brengen met hogere energieën die je spirituele ontwikkeling stimuleren, versnellen en verrijken! Na de inwijding kan je jezelf en anderen healen op het fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele vlak. Deze ‘healing vaardigheid’ is eigenlijk een bijproduct van de inwijding. Je hoeft dus geen healer of lichtwerker te willen worden om Shamballa te doen, je kan Shamballa ook gewoon voor je eigen persoonlijke spirituele ontwikkeling gebruiken.

Met de Shamballa energie kan je jezelf en anderen healen maar je kan het ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt (huis)dieren en planten healen, je werk/woonruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen etc.  Shamballa is ook een gebruikelijke en effectieve methode om oude gewoontes en verslavingen los te laten en/of jezelf op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied te helpen herstellen.

Shamballa cursussen en workshops

In het cursusoverzicht vind je meer informatie over Shamballa cursussen die worden gegeven in Diever (gem. Westerveld, Drenthe) en een aantal andere locaties. De Shamballa cursussen worden minimaal een keer per maand in Diever gegeven (zie het agenda overzicht).

     
 

Shamballa MDH healings

Voor wie is Shamballa Healing bedoeld en geschikt ?

Shamballa Healing is een alternatieve geneeswijze en geschikt voor iedereen. Shamballa is geëvolueerd uit Reiki maar is vele malen sterker dan Reiki. Het is een krachtige universele healing energie en kan worden gebruikt bij de behandeling van klachten op fysiek, emotioneel of ander niveau. Ook i.g.v. ernstige ziekten en pijn kan Shamballa Healing een aanzienlijke verlichting, verbetering of zelfs genezing geven! Hoe en wat voor healing er precies plaatsvindt verschilt per individu, lees hiervoor ook de algemene uitleg over healing. Is er verschil tussen Shamballa en Reconnective Healing ? Jazeker, beide zijn zeer effectief maar er zijn ook verschillen. Zie hiervoor de toelichting over de verschillen tussen Shamballa en Reconnective healing.

Gesprekje voor en achteraf

Als je de eerste keer langs komt vertellen we je uiteraard wat over Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing). Tijdens dit gesprek kan je ook vragen stellen of aangeven of je b.v. voor de healing van specifieke problemen bent gekomen. Na afloop van de healing sessie hebben we nog een gesprekje waarin je je ervaringen kunt delen of vragen kunt stellen n.a.v. de healing als je dat wilt.

De healing sessie

Een Shamballa healing sessie duurt ongeveer 30-45 minuten. Gedurende de healing sessie lig je op de behandeltafel of zit je op een stoel.  Tijdens de healing kan je warmte, koude of tinteling sensaties ervaren, hoe je het precies ervaart verschilt van persoon tot persoon en sommige mensen voelen helemaal niets. Dat wil niet zeggen dat 'het dan niet werkt', de Shamballa energie doet zijn werk, ook als je het niet bewust ervaart. De healingsenergie kan worden doorgegeven door middel van 'handoplegging' of direct contact (zoals bijvoorbeeld op de foto) op de plaatsen waar je healing nodig hebt (b.v. een pijnlijke plek). De healing kan ook plaatsvinden zonder direct contact, door te werken in het energieveld dat rondom je lichaam aanwezig is, of door een combinatie van beide methoden.

Healing hand armDe Shamballa energie is 'intelligent', het wordt geleid naar de plaatsen die goed zijn voor jouw healing. Shamballa is een universele energie en kan worden gebruikt bij de behandeling van vrijwel alle voorkomende ziekten en gezondheidsklachten variërend van hoofdpijn, infecties, kneuzingen, reuma, emotionele blokkades etc.

Een healing zorgt voor herstel van 'de balans' in jezelf. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen, je kunt je wellicht voorstellen dat voor het herstel van een jarenlang verstoorde balans meerdere healing sessies nodig zijn. Daarnaast verschilt een healing van persoon tot persoon, geen enkele healing is hetzelfde, lees hiervoor ook de algemene uitleg over healing.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een healing of meer informatie ? Kijk dan even bij de contactgegevens om een afspraak te maken met Jan Bijlsma in Diever (gem. Westerveld, Drenthe). Jan Bijlsma is gecertificeerd Shamballa Basic Healer en Teacher.

     
   

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III