Shamballa MDH healings

Voor wie is Shamballa Healing bedoeld en geschikt ?

Shamballa Healing is een alternatieve geneeswijze en geschikt voor iedereen. Shamballa is geëvolueerd uit Reiki maar is vele malen sterker dan Reiki. Het is een krachtige universele healing energie en kan worden gebruikt bij de behandeling van klachten op fysiek, emotioneel of ander niveau. Ook i.g.v. ernstige ziekten en pijn kan Shamballa Healing een aanzienlijke verlichting, verbetering of zelfs genezing geven! Hoe en wat voor healing er precies plaatsvindt verschilt per individu, lees hiervoor ook de algemene uitleg over healing. Is er verschil tussen Shamballa en Reconnective Healing ? Jazeker, beide zijn zeer effectief maar er zijn ook verschillen. Zie hiervoor de toelichting over de verschillen tussen Shamballa en Reconnective healing.

Gesprekje voor en achteraf

Als je de eerste keer langs komt vertellen we je uiteraard wat over Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing). Tijdens dit gesprek kan je ook vragen stellen of aangeven of je b.v. voor de healing van specifieke problemen bent gekomen. Na afloop van de healing sessie hebben we nog een gesprekje waarin je je ervaringen kunt delen of vragen kunt stellen n.a.v. de healing als je dat wilt.

De healing sessie

Een Shamballa healing sessie duurt ongeveer 30-45 minuten. Gedurende de healing sessie lig je op de behandeltafel of zit je op een stoel.  Tijdens de healing kan je warmte, koude of tinteling sensaties ervaren, hoe je het precies ervaart verschilt van persoon tot persoon en sommige mensen voelen helemaal niets. Dat wil niet zeggen dat 'het dan niet werkt', de Shamballa energie doet zijn werk, ook als je het niet bewust ervaart. De healingsenergie kan worden doorgegeven door middel van 'handoplegging' of direct contact (zoals bijvoorbeeld op de foto) op de plaatsen waar je healing nodig hebt (b.v. een pijnlijke plek). De healing kan ook plaatsvinden zonder direct contact, door te werken in het energieveld dat rondom je lichaam aanwezig is, of door een combinatie van beide methoden.

Healing hand armDe Shamballa energie is 'intelligent', het wordt geleid naar de plaatsen die goed zijn voor jouw healing. Shamballa is een universele energie en kan worden gebruikt bij de behandeling van vrijwel alle voorkomende ziekten en gezondheidsklachten variërend van hoofdpijn, infecties, kneuzingen, reuma, emotionele blokkades etc.

Een healing zorgt voor herstel van 'de balans' in jezelf. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen, je kunt je wellicht voorstellen dat voor het herstel van een jarenlang verstoorde balans meerdere healing sessies nodig zijn. Daarnaast verschilt een healing van persoon tot persoon, geen enkele healing is hetzelfde, lees hiervoor ook de algemene uitleg over healing.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een healing of meer informatie ? Kijk dan even bij de contactgegevens om een afspraak te maken met Jan Bijlsma in Diever (gem. Westerveld, Drenthe). Jan Bijlsma is gecertificeerd Shamballa Basic Healer en Teacher.

     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbrief



Gecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III