Spirituele vakantie reis Frankrijk, Auvergne, Chaudes-Aigues, oktober 2011

Chaudes Aigues - Frankrijk - Aryulight workshopIn oktober 2011 organiseer ik samen met Marijke Bathoorn een 9-daagse spirituele vakantie reis in Chaudes-Aigues in Frankrijk. Marijke heeft in Chaudes-Aigues (Auvergne) een mooi huis op een prachtige locatie waar je heerlijk kunt ontspannen, wandelen en genieten van de rust en de natuur.

Chaudes Aigues - Frankrijk - Aryulight workshopIn deze week geven we een aantal workshops waarin verdieping, bewustzijn, bewustwording, meditatie en het werken met energie centraal staan (Shamballa Basic Healer, Shamballa Basic Teacher, Consciousness Energy Healing  workshops). In de workshops leer je werken met de verschillende soorten energieen (Shamballa, Violette Vuur, Consciousness Energy). Je leert ook hoe je healings geeft en hoe je zelf de activaties  geeft zodat je de energieën ook weer door kunt geven aan anderen.

Chaudes Aigues - Frankrijk - Aryulight workshopVerder  gaan we intuïtief schilderen, hebben we een metamorfose massage, een transformatiespel, is er elke ochtend Qi Gong en hebben we een stilte dag met o.a. een stilte wandeling en een meditatie boven op de berg. In stilte kom je nader tot je Zelf en kan je de essentie van de workshops goed laten inzinken en dieper ervaren.

De avonden zijn in principe vrij. Afhankelijk van de beschikbare tijd en belangstelling van de groep kunnen we dan nog een meditatie of iets anders doen. Recent heb ik bij Gangaji en Eli een aantal ‘retreats’ gevolgd en wil graag mijn ervaringen met jullie delen. Ik wil jullie daarom ook wat meer vertellen over Zelf realisatie, en misschien kunnen jullie daar dan ook Zelf iets van ervaren in deze week.

Naast de workshops gaan we natuurlijk ook lekker ontspannen, genieten van de mooie omgeving (je kunt er mooie wandelingen maken) en laten we ons verwennen door de kookkunst van Marijke. Deze week is inclusief dagelijks ontbijt, lunch, diner en drinken. Bij je reservering kan je aangeven of je vegetarisch wilt eten.

Chaudes Aigues - Frankrijk - Aryulight workshopChaudes Aigues - Frankrijk - Aryulight workshopDe kamers hebben ieder een eigen badkamer en toilet en je kunt gebruik maken van de finse of infrarood sauna en lekker uitzakken bij de open haard.


Aankomst: zaterdag 22 oktober 2011

Vertrek    : zondag 30 oktober 2011

Prijs         : € 795,= incl. BTW (op basis van volpension, exclusief vervoer)

Vervoer is niet inbegrepen in de prijs, voor vertrek kunnen we natuurlijk wel deelnemers met elkaar in contact brengen die met elkaar mee willen rijden.

Voor aanmeldingen, de cursusagenda of (reis)informatie kan je telefonisch of per email contact opnemen met Jan Bijlsma, tel. 0521-590915 of via email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , of via het contactformulier.

     
 

Spirituele vakantie in Italie mei 2010

IN 2011 WORDT 22-30 OKTOBER EEN SPIRITUELE VAKANTIE IN FRANKRIJK GEORGANISEERD.

KLIK HIER OF OP DE BANNER HIERBOVEN VOOR MEER INFORMATIE.

Costa Italia Dorp Ceno vallei (provincie Parma)

In mei 2010 organiseren we een bijzondere 8-daagse vakantie in Italie. Op een prachtige locatie in de Hoge Cenovallei (provincie Parma) gaan we "Back to Basic". Weg van alle drukte en verplichti

ngen, geen telefoon, internet, tv enz.....Het wordt het een week vol spiritualiteit, verdieping, energie boosts, verbinding, healing, bewustzijn en bewustwording, ontspanning, genieten van de ongerepte natuu

r en natuurlijk ook lekker Italiaans eten!

In deze week geven we een workshop waarin een groot aantal mooie onderwerpen op het programma staan. Onder andere... Meditaties,  Contact met ons innerlijke kind, Energetische activaties, Het werken met kristallen, Healing wat is het en hoe doe je het,  Groepshealings, Bewustzijn en bewustwording, Het werken met verschillende soorten energieen (Violette Vuur, Consciousness Energy, Shamballa) en wat kunnen deze energieen voor jou betekenen........ durf jij met ons deze verdiepingsreis aan ?

Costa Italia WandelenNatuurlijk is er ook genoeg tijd en ruimte om te ontspannen en te genieten van de omgeving, te wandelen in de ongerepte natuur en kan je de plaatsen in de buurt bezoeken. 

Costa Italia Huis Ceno vallei (provincie Parma)We verblijven in een oude verbouwde boerderij waarin de kamers en het sanitair worden gedeeld. Het verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner zijn dus inbegrepen). Als je het leuk vind kan je samen met onze gastvrouw Pauline (spreekt Nederlands) s'avonds meehelpen met het koken van de authentieke Italiaanse gerechten.

Meer informatie over de omgeving en verblijf kan je vinden op www.costaitalia.nl

Aankomst: zaterdag 8 mei 2010

Vertrek   : zaterdag 15 mei 2010

Prijs        : € 595,= incl. BTW (op basis van volpension)

Vervoer is niet inbegrepen. Je kunt reizen met de auto (± 12 uur rijden), of met het vliegtuig vliegen naar Pisa (Ryan Air) of Milaan (Easy Jet) en vanaf het vliegveld met de trein en bus verder reizen.

Als je wilt deelnemen aan deze bijzondere week kan je je opgeven bij Jan Bijlsma, zie hier voor de contactgegevens. Bij je reservering kan je aangeven of je vegetarisch wilt eten.

Bij voldoende belangstelling organiseren we dezelfde reis ook in de zomer en/of herfst van 2010. Als je daarvoor belangstelling hebt kan je je geheel vrijblijvend opgeven, je ontvangt dan t.z.t. meer informatie.

     
 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III