Disclaimer

  • De op deze website aangeboden workshops en diensten zijn geen vervanging van noodzakelijke medische behandelingen. Besef dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen gezondheid, je gezondheidsproblemen, je medicijnen, het innemen van deze medicijnen, het bezoeken van een arts of specialist en het laten uitvoeren van eventuele benodigde medische handelingen. Veranderingen in je behandeling of medicijnen (gebruik) dien je altijd eerst met je (huis)arts of specialist te overleggen en zijn je eigen verantwoordelijkheid. Aryulight Diever, Jan Bijlsma of anderen handelend namens hen zijn hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk.
  • Als je onder behandeling bent (of recent bent geweest) van een psychiater of psycholoog dien je altijd te overleggen met je psychiater of psycholoog of deelname aan een workshop is toegestaan. Dit is van belang voor je eigen welzijn en gezondheid en is je eigen verantwoordelijkheid. Aryulight Diever, Jan Bijlsma of anderen handelend namens hen zijn hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk.
  • De op deze website aangeboden workshops en diensten kunnen je (kijk op het) leven aanzienlijk veranderen. Aryulight Diever, Jan Bijlsma of anderen handelend namens hen zijn hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk.
  • De informatie op de Aryulight website, in folders en andere documenten is naar beste kunnen samengesteld en gepubliceerd. Aan eventuele onnauwkeurigheden of fouten in de aangeboden informatie, data, prijzen e.d. kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Het gebruik van alcohol of drugs (in welke vorm ook) tijdens de workshops, healings of andere aangeboden diensten wordt sterk afgeraden en is niet toegestaan.


     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III