Persoonlijke Reconnectie (The Reconnection)

Voor wie is de Persoonlijke Reconnectie bedoeld ?

Persoonlijke Reconnectie

De Persoonlijke Reconnectie is geschikt voor iedereen. De intentie van The Reconnection is om ons helemaal terug te brengen in onze oorspronkelijke verbinding met het universum.  Vaak noemt men dit het ontvangen van je Persoonlijke Reconnectie. Een Reconnective Healing is al een bijzondere ervaring, maar het ontvangen van de Persoonlijke Reconnectie is echt 'bijzonder in het kwadraat' ! Een Persoonlijke Reconnectie doe je voor je eigen 'heel wording', om je eigen persoonlijke en/of spirituele groei een enorme impuls te geven en/of voorafgaande aan het Reconnection Level III seminar.

De Persoonlijke Reconnectie sessies

De Persoonlijke Reconnectie bestaat uit twee sessies die binnen 72 uur achter elkaar moeten plaatsvinden, meestal vinden de sessies op twee opeenvolgende dagen plaats. Er mogen maximaal twee nachten (rust cycli) tussen de sessies zitten. Elke sessie duurt 45-60 minuten.

Anders dan bij Reconnective Healing wordt nu niet ‘gezocht’ naar bijzondere energie punten in het energieveld. Bij de Persoonlijke Reconnectie worden volgens een vast patroon energiepunten en energielijnen op en rond het lichaam ge(re)activeerd. Net als bij Reconnective Healing gebeurt het activeren van de punten en lijnen zonder het lichaam aan te raken. Deze punten en lijnen behoren tot het oorspronkelijke meridiaan systeem van ons lichaam (vergelijk b.v. met accupunctuur punten), ze worden ook wel de axiotonale lijnen genoemd. Deze lijnen verbonden oorspronkelijk ‘het universum’ met onze DNA structuur maar deze verbinding is in de loop der tijd verloren gegaan. Tijdens de Persoonlijke Reconnectie sessies worden deze axiotonale lijnen opnieuw met het universum verbonden. Een Persoonlijke Reconnectie doe je in het algemeen maar één keer, de axiotonale punten en lijnen zijn daarna blijvend geactiveerd.

Een citaat van Eric Pearl:

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen. The Reconnection brengt ‘nieuwe' axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde parallel dimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam. The Reconnection brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Dit houdt tevens een opnieuw verbinden in van onze DNA strengen en zorgt voor reïntegratie van de “snaren” (zich tegelijkertijd voordoende - parallelle – dimensies van de werkelijkheid).

Hoe ervaar je een Persoonlijke Reconnectie ?

Het klinkt misschien wat vreemd, maar je wordt er echt letterlijk door veranderd. Na de Persoonlijke Reconnectie kijk je anders de wereld in en zal je dingen anders ervaren of kunnen loslaten. Het is lastig te beschrijven wat het precies is, inhoud of met je doet, de ervaring is ook voor iedereen weer anders. Na de Persoonlijke Reconnectie blijft de energie nog vele maanden in je doorwerken. De veranderingen blijven doorgaan en je persoonlijke en spirituele groei nemen echt grote sprongen!

Hoe je het ervaart verschilt per persoon maar je kan heel bijzondere ervaringen hebben en deze ervaringen zijn in het algemeen ook veel intenser dan bij de Reconnective Healing, deze ervaringen kunnen ook vele maanden na de Persoonlijke Reconnectie nog doorgaan.

 • Het lijkt alsof de tijd volledig stiltstaat, je 'Bent' in een volmaakte toestand van 'Zijn'.
 • Veel vrolijker en luchtiger door het leven gaan
 • Heel aparte en bijzondere dromen
 • Het gevoel je in een andere dimensie, tijd en/of ruimte te bevinden
 • Inzicht in de dingen die goed voor je zijn
 • Inzicht in wat je’echt’ wilt (doen)
 • Het kunnen bekijken en loslaten van emoties en angsten zonder dat je ‘er doorheen moet’, je hoeft het alleen maar te bekijken en daarna los te laten.
 • Heel veel en snel opeenvolgende ‘beelden’ of gedachten waar kennelijk iets mee moet gebeuren. Soms is het direct duidelijk wat die beelden betekenen soms komt dat pas later in de loop der dagen en weken.
 • Het helen van lichamelijke klachten
 • Het gevoel opgetild te worden of te zweven in de ruimte
 • Golven van warme of juist koude energie door het lichaam voelen gaan.
 • Het gevoel alsof energiebanen worden geopend.
 • Een sterke ‘aarding’ en verbondenheid 'met alles dat is'.
 • Je lichaam kan reageren door onder andere oog-, hoofd-, hand- of been bewegingen
 • Kleuren, geuren, geluiden en beelden waarnemen

Na de Persoonlijke Reconnectie

Hoe je de Persoonlijke Reconnectie precies ervaart verschilt van persoon tot persoon, maar je ontwikkeling en ervaringen kunnen nog vele maanden doorgaan.

Gesprekje voor en achteraf

Voorafgaande aan de Persoonlijke Reconnectie hebben we een kort gesprekje waarin we je hierover wat vertellen.Tijdens dit gesprek kan je ook vragen stellen of aangeven of je b.v. voor de healing van specifieke problemen bent gekomen. Na afloop van de sessie hebben we nog een gesprekje waarin je je ervaringen kunt delen of vragen kunt stellen als je dat wilt.

Arrangement

De Persoonlijke Reconnectie (The Reconnection) is een intense gebeurtenis. Wil je je ervaringen en de Reconnective energieën in alle rust tot je laten komen en verwerken ? Het Persoonlijke Reconnection arrangement geeft je de mogelijkheid om op de dagen van de Reconnectie sessies te overnachten en te dineren in de landelijke ambiance van het Drentse brinkdorp Diever. Klik hier voor meer informatie over dit arrangement.

Afspraak maken

Het is aanbevolen (maar niet verplicht) om één tot drie Reconnective Healing sessies te ontvangen voorafgaande aan je de Persoonlijke Reconnectie.   Ik raad je aan om minimaal één Reconnective Healing te nemen, daardoor word je beter 'voorbereid' op de Persoonlijke Reconnectie. 

Een Persoonlijke Reconnectie kost totaal € 110,= euro voor beide sessies.  Indien je de Persoonlijke Reconnectie doet om deel te nemen aan het seminar level III van Eric Pearl is het tarief € 333,= verplicht vanuit The Reconnection organisatie (in dat geval geef ik je wel de mogelijkheid om kostenloos één Reconnective Healing te ontvangen in de week voorafgaande aan je Persoonlijke Reconnectie)

Wil je een afspraak maken voor een Persoonlijke Reconnection ? Kijk dan even bij de contactgegevens om een afspraak met Jan te maken in Diever (gem. Westerveld, Drenthe).

Jan Bijlsma is Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III, hij geeft Reconnective Healings® en The Reconnection®.

The Reconnection® en Reconnective Healing® zijn geregistreerde handelsmerken van Eric Pearl.

     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III