Wat is healing ? Algemene uitleg en informatie over healing

Universele energie is de bron van het leven en in alles en iedereen in het universum aanwezig. We zijn alleen 'vergeten' dat het bestaat, dat het een onderdeel is van onszelf, wat we er mee kunnen doen en wat het voor ons betekent. In het algemeen is de energie in onszelf 'in balans' maar door ziekte of gebeurtenissen in ons leven (of zelfs vorige levens) kan een verstoring van de energiebalans ontstaan.

HealingDoor onszelf open te stellen voor universele healing energie kan healing (genezing) ontstaan. Het is mogelijk jezelf te healen, maar vaak wordt een healer ingeschakeld. Een healer is als het ware een 'doorgeefluik', de healing energie wordt via de healer doorgegeven aan degene die wordt behandeld, het is dus niet de energie van de healer zelf die je ontvangt. Des te meer je jezelf 'toestaat' de energie toe te laten des te beter de healing kan plaatsvinden. De mate waarin je de healing energie "toelaat" verloopt meestal onderbewust en wordt bepaald door je eigen 'geschiedenis en levensloop'. Daardoor kunnen mensen (met dezelfde klachten) toch heel verschillend reageren op een healing en is er geen garantie te geven op een 'van tevoren te bepalen' resultaat.

Healing kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau en zorgt voor herstel van 'de balans' in jezelf. Het kan ook een combinatie zijn van deze niveau's. Je kan je misschien voorstellen dat iemand bijvoorbeeld pas fysiek kan (of eigenlijk wil) healen als eerst op emotioneel niveau heling heeft plaatsgevonden. De klachten kunnen in dit voorbeeld dan verdwijnen (healen) gedurende de loop van een aantal healing sessies.

Healing kan gebruikt worden bij behandeling van vrijwel alle klachten/ziekten. Ook bij ernstige ziekten of pijn kan healing verbetering, verlichting of zelfs genezing geven. Hoe de healing plaatsvind en hoeveel sessies nodig zijn is van te voren niet te zeggen, je zult zelf aanvoelen of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen. De werking van de healing energie stopt niet op het moment dat de healing sessie is beeindigd, de energie kan nog dagen of zelfs weken in je doorwerken.

Voor de healings maak ik gebruik van de Shamballa, Consciousness Energy en Reconnective Healing energieen.  De volgende links geven meer informatie over Reconnective Healing®, The Reconnection®, Shamballa healing, Consciousness Energy Healing, Consciousness Energy Activatie

Ervaringen van klanten kan je hier lezen.

The Reconnection® en Reconnective Healing® zijn geregistreerde handelsmerken van Eric Pearl.

     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III