Wat is The Reconnection

Boek Eric Pearl - The Reconnection

Wat is The Reconnection ?

Eric Pearl had begin jaren 90 als chiropractor een goedlopende praktijk in Los Angeles. Op een gegeven moment kwam hij in contact met iemand die hem een soort healing gaf. Hij was daar zelf aanvankelijk heel sceptisch over maar om een of andere reden 'liet hij het toch gebeuren'. Na verloop van tijd merkte hij dat hij hierdoor een bijzondere 'gave' had 'ontvangen'. Hij kreeg van zijn patiënten te horen dat ze zijn handen op hun lichaam voelden, terwijl hij ze niet fysiek had aangeraakt. Ook rapporteerden patiënten miraculeuze genezingen van allerlei ernstige ziekten, en dat alles gebeurde als Eric simpelweg zijn handen in hun buurt hield.

Dat was het begin van wat nu de Reconnection wordt genoemd. Is de Reconnective energie helemaal nieuw ? Niet helemaal... Eric heeft de energie tenslotte zelf ook van iemand ontvangen en deze energieen werden ook eerder al beschreven in het boek de Keys of Enoch. Maar hij heeft het sindsdien wel onder een breed publiek bekend gemaakt onder de naam 'The Reconnection' en dat is zijn grote verdienste. Tegenwoordig reist Eric het hele jaar de wereld rond om het licht en de informatie van de Reconnective Healing® en The Reconnection® in de wereld te zetten en anderen op te leiden tot Practitioner. In het gelijknamige boek (hiernaast afgebeeld) beschrijft Eric op luchtige en intrigerende wijze hoe hij in aanraking kwam met de Reconnective energieen  en wat/hoe je er zelf iets mee kunt doen.

Reconnective Healing Persoonlijke Reconnectie

De Reconnective energieën hebben twee toepassingen:

Reconnective Healing® is voornamelijk gericht op healing, het helen van de gezondheid op elk mogelijk vlak. Het brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

The Reconnection® ook wel de Persoonlijke Reconnectie genoemd. De meridianen, acupunctuur, axiotonale of energie lijnen (net hoe je ze wilt noemen) van ons lichaam waren vroeger verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren oorspronkelijk bedoeld om ons aan te sluiten op een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.The Reconnection brengt ‘nieuwe' axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. De Persoonlijke Reconnectie doe je voor je eigen 'heel wording' of om je eigen (spirituele) groei een enorme impuls te geven en/of voorafgaande aan het Reconnection Level III seminar.

Op de volgende links vind je meer informatie over Reconnective Healing® en The Reconnection®.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een Reconnective Healing of een Persoonlijke Reconnectie ? Kijk dan even bij de contactgegevens om een afspraak met Jan te maken in Diever (gem. Westerveld, Drenthe).

Jan Bijlsma is Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III, hij geeft Reconnective Healings® en The Reconnection®.

The Reconnection® en Reconnective Healing® zijn geregistreerde handelsmerken van Eric Pearl.

     

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de Aryulight nieuwsbriefGecertificeerd
Shamballa Basic Teacher
Consciousness Energy Teacher
Reconnective Healing Practitioner Level I/II/III